BENVINGUTS AL MEU RACÓ DE PENSAR. PASSEU, FEU-LO TAMBÉ EL VOSTRE !!

"Cal protestar fins i tot quan no serveix de res" (Manuel de Pedrolo)

"El pitjor càstig per a aquells a qui no interessa la política, és el de ser governats per aquells a qui sí els hi interessa." (Arnold Toynbee)

dimecres, 31 de març del 2010

GENT QUE VENEN DE FORA

No acceptem que ningú de fora ens vingui a imposar la seva ideologia o els seus interesos, però no entenem que els pobles sudamericans lluiten per defensar els seus interesos i la seva manera de viure i d'organitzar-se.
_________

No acceptem que gent que vénen de fora consumeixin recursos assistencials del nostre país, sobretot en temps de crisi... PERÒ quanta gent i quants sectors s'han beneficiat de l'arribada de tota aquesta gent?
_________


No volem que la gent de fora vingui aquí, PERÒ nosaltres anem de viatge 'exòtic' a aquests països refregant-los-hi qué bé que vivim i que no ens manca de res.... si més no, de res d'allò que a ells sí els hi manca. Ni en somnis ho poden tenir!! (o potser sí, si van "a cercar treball" als països d'on vénen aquells turistes, intentant guanyar sous baixos a canvi del seu esforç. De fet, fa poc temps que els nostres anaven "a cercar fortuna" a alguns països d'aquests emigrants, tot explotant els recursos dels seus països. I a canvi de res; o pitjor: de la vida dels propis habitants)
Tal i com canta el Leon Gieco: "Si me pedís que vuelva otra vez donde nací, yo pido que tu empresa se vaya de mi país. Y así será de igual a igual"  Leon Gieco - De igual a igual (You Tube)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada