BENVINGUTS AL MEU RACÓ DE PENSAR. PASSEU, FEU-LO TAMBÉ EL VOSTRE !!

"Cal protestar fins i tot quan no serveix de res" (Manuel de Pedrolo)

"El pitjor càstig per a aquells a qui no interessa la política, és el de ser governats per aquells a qui sí els hi interessa." (Arnold Toynbee)

dimecres, 16 de juny del 2010

DANIEL COHN-BENDIT SOBRE LA CRISI GREGA

Us passo un video que està circulant per la xarxa sobre la intervenció del polític dels verds europeus, en Daniel Cohn-Bendit, sobre la crisi grega i l'actuació hipòcrita dels membres de la Unió Europea. Vegeu-lo diverses vegades, per tal de païr bé tot el que parla.

Si podeu, llegiu un llibret que acaba de publicar: "¿Qué hacer? Pequeño tratado de imaginación política", la visió d'un reformista radical, com ell mateix es defineix, un ecologista fervent i un europeísta convençut. Parla sobre l'ecologia, l'economia, la política, la societat, la multiculturalitat, en fi, la construcció d'Europa, d'una Europa diferent, molt més propera al que veritablement constitueix la seva realitat social.

Si creieu que les coses són com són, i que no podem fer res per canviar-les, llegiu i escolteu Cohn-Bendit, llegiu i escolteu l'Arcadi Oliveres o el José Luis Sampedro. Descobrireu que la sol·lució existeix, que està més aprop nostre del què pensem; com vaig escriure fa 28 anys en un poema al meu amic Eduardo, "no más allá de la esquina, no más acá de nosotros" ("Y en tanto fuimos, qué poco somos", a Eduardo Marín Herrero)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada