BENVINGUTS AL MEU RACÓ DE PENSAR. PASSEU, FEU-LO TAMBÉ EL VOSTRE !!

"Cal protestar fins i tot quan no serveix de res" (Manuel de Pedrolo)

"El pitjor càstig per a aquells a qui no interessa la política, és el de ser governats per aquells a qui sí els hi interessa." (Arnold Toynbee)

dimarts, 9 d’agost del 2011

"SALUT I INDEPENDENCIA"

CLICA AQUI PER ANAR A: Concert alternatiu per a la festa major del Pla de Sta Maria

Els joves del Pla de Sta Maria han programat un concert alternatiu per a la festa major "que durarà fins a altes hores de la nit", i s'acomiaden desitjant "Salut i independència".

Obviament jo desitjo el mateix: salut per a tots i independència per a, si més no, els catalans. Tanmateix, els hi he escrit això que segueix, i no crec que a partir d'ara m'admetin al seu club...:

"SALUT I INDEPENDENCIA" començant els concerts a les 23,30h ? Per a la salut, res de bó; i quant a la independència, ves que no arribi el dia de la mobilització i agafi a tot el nostre jovent begut, dormint la mona o encara resacosos!!...

"Salut i Independència": estem en una societat en què les paraules van perdent el seu valor i el seu significat. Cridem salut tot passant la nit sense dormir i bebent sovint més del raonable, i cridem independència perdent les forces en aquestes nits sense fi. Crec que els revolucionaris de fa 100 anys quedarien ben astorats d'aquesta forma de lluitar per allò que creiem just.

De fet, crec que les festes d'aquests que dominen el món (el nostre món. Les nostres vides) duren una miqueta menys que aquestes altres. Ells han d'estar en forma per seguir guanyant dinerets al matí següent. Mentres els altres dormen.

1 comentari:

  1. M'agrada la teva visió, diem, irònica de presentar les noves formes de lluita jovenil; per res combatives ni molt menys transgressores, o al menys des dels ulls d'aquelles persones (potser propers a la teva manera de pensar) que saben prou de la vida i la lluita diària per donar-se compte que tota aquesta festa banyada per alcohol i drogues no te altre fi o objectiu que el d'acabar amb la torta més grossa de totes, potser havent lligat o sense veu el dia següent. (el conjunt de tot seria la revolució més alta que amb un concert de joves revolucionaris de l'alt camp podria aconseguir). Salut i revolta (i una mica de consciencia...)

    ResponElimina